Hvad kan man bruge i stedet for mohair garn?

Mohair garn er kendt for sin smukke glans og luksuriøse følelse, men det er ikke altid det bedste valg for alle strikkeprojekter. Enten på grund af prisen, de længere fibre, der kan fnulre mere, eller simpelthen personlig præference, leder mange strikkere efter alternativer til mohair garn. Her er nogle gode valg, der kan give dig det samme elegante udseende og følelse uden at sprænge budgettet eller bekymre dig om fnulder.

Hos Gerda Garn har vi forskellige mohair løsninger såsom Tynn Silk Mohair fra Sandnes Garn, Brushed Lace fra Mohair by Canard, Kid Silk Mohair fra Hjertegarn mm. 

Men søger du en anden løsning til dit kommende strikkeprojekt, kan det være svært helt at gennemskue hvilke muligheder der er. Derfor har vi forsøgt med dette indlæg at hjælpe dig lidt på vej, med at finde et alternativ til mohair garn.

Først og fremmest skal du tage udgangspunkt i den enkelte opskrift, hvilke garn der ellers er anbefalet og hvilken strikkefasthed der er anbefalet. 

Dernæst kan vi prøve at finde et alternativ. 

Hos Gerda Garn har vi forskellige løsninger til et garnalternativ i stedet for mohair. 

Det kan være Alpakka Følgetråd fra Sandnes Garn, Brushed Alpaca fra KAOS YARN, 1-trådet kid mohair fra Mohair by Canard eller Cashmere Lace fra Gepard Garn.

Det vigtigste er, at du finder et garn der passer til dine præferencer og har du brug for mere hjælp er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig meget gerne!

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.