Arwetta

Hvad kan jeg strikke med Arwetta fra Filcolana? Se opskrifter her

Arwetta fra Filcolana er et superblødt og slidstærkt garn, spundet af 80% merinould og 20% nylon. De mange anvendelsesmuligheder har gjort Arwetta til en dansk klassiker indenfor strikkegarn.

Arwetta er først og fremmest udviklet til strik af slidstærkt børnetøj, men vil du have ekstra bløde strømper, er Arwetta også et fint valg. I det hele taget har Arwetta utroligt mange anvendelsesmuligheder til både børn og voksne. Prøv også at strikke det med flere tråde eller sammen med nogle af vores andre kvaliteter. Kun fantasien kan sætte grænser for kreatitiveten, når man slår sig løs i de mange farver.

Udover kvalitetsgarn er Filcolana også anerkendt for at designe og udvikle strikkeopskrifter - og det bedste af det hele, opskrifterne fra Filcolana er gratis!!! 

Som Filcolana forhandler kan du også download de forskellige opskrifter hos Gerda Garn. Du kan se alle opskrifter fra Filcolana her.

Herunder har vi samlet nogle af de udvalgte opskrifter fra Filcolana, hvor Arwetta er anbefalet eller et alternativ. 

Ønsker du også garn til opskrifterne vil jeg anbefale dig at tjekke vores mange garnkits til opskrifter fra Filcolana, som du kan se her. 

Audrey: Design Nanna Gudmand-Høyer

Audrey er egentligt designet til at have på ud over tights på vej til og fra pilates eller yoga, men er mindst lige så anvendelig til en cafétur - eller til at putte sig i, når man sætter sig i hjørnet af sofaen efter en lang dag.

Audrey strikkes i en tråd Arwetta sammen med en tråd Tilia fra Filcolana.

Du kan finde opskrift her og garnkit her.

Across The Lines: Design Katja Dyrberg // PopKnit

Katja Dyrberg har taget udgangspunkt i Verner Pantons glade, farvestrålende og figurrigeunivers og kreeret en farvestrålende sweater med smukke former og rene linjer, der matcher perfekt med Right Down The Line nederdelen.

Across The Lines strikkes i en tråd Arwetta sammen med en tråd Alva fra Filcolana.

Du kan finde opskrift her og garnkit her.

Matros: Design Sanne Bjerregaard

Som matros på et skib, er det nødvendigt at have en god varm trøje. Mønsteret i denne sweater giver en fast og tæt sweater på grund af de bagvedliggende medløbertråde. Den er perfekt til leg i haven og en tur på legepladsen eller ombord på en båd.

Matros strikkes i en tråd Arwetta fra Filcolana.

Du kan finde opskrift her og garnkit her.

Thorsminde: Design Rachel Søgaard

Thorsminde er et par fine strømper, som man godt kan være bekendt at vise frem under et par let stumpede bukser eller en halvlang kjole. Strømperne er dekoreret med en lille ”snydesnoning”, en enkel hævemaske og et nemt, lille ret og vrang-mønster. Strømperne er strikket med kilehæl, som er designerens foretrukne.

Thorsminde strikkes i en tråd Arwetta fra Filcolana.

Du kan finde opskrift her og garnkit her.

Søger du inspiration til andre opskrifter, hvor du kan bruge Arwetta fra Filcolana, kan du se de mange opskrifter her.

Garnknus Mette

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.